1 kg ciuperci ,
4 ouă,
2 căţei de usturoi,
2 linguri smântână Covalact de tara,
ulei pentru prăjit,
pesmet, făină,
sare, piper
Mod de preparare:
Spalam ciupercile bine şi le indepartam piciorusele. Le punem la fiert în apa cu sare şi le lasam pana se înmoaie putin. Le scurgem bine şi le lasam sa se raceasca. Batem ouale cu sare si piper, adaugam smantana Covalact de tara, usturoiul pisat şi omogenizam. Tavalim ciupercile prin faina, le trecem prin amestecul de ou batut şi apoi prin pesmet. Le prajim pe ambele parti in ulei incins si le scoatem pe prosoape absorbante. Se pot servi cu sos de iaurt Covalact cu usturoi.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...