CIUPERCI LA CUPTOR
Mai multe rețete

CIUPERCI LA CUPTOR

Ingrediente:

500 g ciuperci champignon
1 ceapa rosise
50 gr unt / margarina / ulei
20 ml ulei
1/4 ardei iute (optional)
sare
piper
parmeza / cascaval
1/4 legatura marar
Mod de preparare:

Ciupercile se spala bine si se curata de picioruse
Ceapa, piciorusele de la ciuperci si ardeiul iute se toaca marunt
Se calesc in unt, sau margarina/ulei in zilele de post
Se condimenteaza cu 1/2 lingurita sare si un praf de piper
Spre final se adauga si mararul tocat marunt.
Umplutura trebuie sa fie bine calita la foc mic, sa se patrunda insa sa nu se arda.
Intr-o tava / vas de yena se pune folie de aluminiu si se stropeste cu putin ulei.
Se aseaza ciupercile si apoi se umplu cu ceapa si piciorusele calite.
Se dau la cuptorul incalzit la 180 de grade pentru 20-25 de minute
Cand sunt aproape gata se scot si se presara parmezan ras sau cascaval pe deasupra
Se mai baga la cumptor pentru inca 5-7 minute sa se caramelizeze parmezanul/cascavalul
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul