Ciuperci cu sos de smantana la cuptor
Mai multe rețete

Ciuperci cu sos de smantana la cuptor

Ingrediente:

1KG DECIUPERCI
2 LINGURI DE ULEI
SARE PIPER
300GRAME DE SMANTANA ARDELENEASCA


2GALBENUSURI
50 DE GRAME DE PARMEZAN
Mod de preparare:

Curatam ciupercile, dupa care le amestecam cu cele doua linguri de ulei si le condimentam cu sare si piper.
Punem ciupercile intr-un vas termorezistent pe care il acoperim cu folie de aluminiu si il dam la cuptorul preincalzit la 375F, timp de 15-20min.
Intre timp facem un sos din smantana, galbenusuri si parmezan, pe care il turnam peste ciuperci. Dam vasul la cuptor inca 10min
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul