Se desprind organele ,se lasa in apa rece cam o jumatate de ora ca sa iasa sangele.Se spala bine si se pun la fiert cu putina apa.Se spumuieste mereu oala,iar dupa 20 minute se scot organele.Se strecoara apa si se pun apoi in ea picioarele si coastele.Se lasa sa fiarba la foc mic spumuind mereu.De taie legumele bucati si se pun in oala,impreuna cu mana de orez .Rosiile care se pun mai tarziu dupa ce in prealabil le-am curatat de pielita si seminte.Se amesteca bine ca sa nu se lipeasca orezul de fundul oalei si se lasa sa fiarba inca 20 minute. Se acreste, dupa gust, cu bors , lasind sa mai fiarba citeva clocote. La sfarsit se pune o mana de leustean.La aceasta reteta ar fi trebuit sa pun si capul de miel ,dar al meu a venit fara ,asa ca am pus zeama de la organe
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...