Mai multe rețete

Ciorba de miel

Ingrediente:

carne de miel
3 morcovi
1 pastarnac
1/2 telina
1 ardei gras
1 legatura de ceapa verde
2 legaturi de loboda verde
1 mana de orez
1 litru bors proaspat
bulion
1 ou
1 legatura de leustean
sare
Mod de preparare:

Curatam carnea de piele si grasime, spalam cu apa rece si dam intr-un clocot. Luam spuma si punem la fiert. Adaugam legumele taiate marunt.
Loboda se spala si se opareste , apoi se scurge si se toaca marunt.
Cand legumele au fiert se adauga in ciorba orezul. Urmeaza borsul si bulionul. La final se adauga loboda si se mai lasa cateva clocote.
Se bate un ou deasupra, sa se faca zdrente si se presara leusteanul tocat fin.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul