Ciorba de burta
Mai multe rețete

Ciorba de burta

Ingrediente:

2 kg de burta,smantana covalact de tara,morcovi,usturoi,sare,piper,3 galbenusuri,vegeta
Mod de preparare:

Se pune burta intr-o oala mai maricioara sa se fiarba bine.Dupa ce s-a fiert burta o scot ,o las sa se raceasca un picut,apoi o tai ca pe taietei .Apoi adaug bucatile de fasii taiate de burta in zeama in care a fiert .Morcovii i rad pe razatoare si in pun intr-o craticioara sa se caleasca in ulei bine incis.Pun morcovii bine caliti in oala cu burta si i mai las sa fiarba cate vreo 3 minute.Dupa aceea tao usturoiul il fac ca pe un mujdei si il bag la ciorba.Adaug vegeta dupa gust si las sa fiarba la foc mic.Bat galbenusurile si cu smantana pana se subtiaza.Apoi adaug amestecul in ciorba .Adaug si putin otet sau in farfurie dupa placul fiecarui.La final in farfurie care doreste sa puna si putin patrunjel taiat sau ardei iute.Pofta buna!
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul