Pentru aluat: 300 ml apa, 200 g faina, 50 g unt superior 80% grasime Covalact de Tara, 1 lingura amidon din porumb, 7 oua, 1 lingurita rasa cu praf de copt
Pentru umplutura: 0,5 kg capsuni, 100 g zahar, 1 lingurita amidon, 0,5 kg smantana cu 15% grasime Covalact de Tara, 50 g zahar pudra, 2 plicuri zahar vanilat
Mod de preparare:
Pentru aluat: Fierbi apa cu untul. Amesteci faina cu amidonul si torni dintr-o data in lichidul luat de pe foc si amesteci pana devine omogen. Torni totul intr-un castron si adaugi ouale, unul cate unul, amestecand cu mixerul la viteza mare, apoi adaugi in aluatul racit praful de copt. Ungi o tava cu unt si o tapetezi cu faina, iar in ea pui cu o lingurita sau spritezi cu seringa cate putin aluat, facand astfel mai multe gramajoare. Odata coapte, se taie fiecare in doua.
Pentru umplutura: Bati smantana cu zaharul pudra si zaharul vanilat, pana devine frisca (sau cumperi frisca lichida si o prepari), apoi umpli o seringa pentru spritat.
Fiecare coaja de choux a la creme se umple cu putina frisca si cu bucati de capsuni, apoi li se vor pune capacelul taiat mai devreme si se presara cu zahar pudra.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...