Chesse cake
Mai multe rețete

Chesse cake

Ingrediente:

1 pachet piscoturi de sampanie, 100 g Unt Covalact de tara, 1 kg branza de vaci Covalact de tara, 250 g zahar, 2 linguri faina, 3 oua, 200 ml frisca lichida, 1 esenta de vanilie, coaja de portocala rasa
Mod de preparare:

Luam o forma rotunda cu margini detasabile si o ungem cu Unt Covalact de tara. Apoi o tapetam cu faina. Sfarmam piscoturile de sampanie si le amestecam cu Unt Covalact de tara. Apoi le asezam pe fundul formei. Punem forma in cuptorul preincalzit si lasam sa intre Untul Covalact de tara in piscoturi cam 5 minute. Separat se amesteca branza de vaci Covalact de tara cu ouale si faina si se mixeaza bine. Apoi se combina branza cu frisca si se amesteca pana se omogenizeaza. Crema obtinuta se pune in forma. Forma se baga la frigider cam 4 ore pana se intareste crema bine. Dupa ce se scoate din frigider se detaseaza marginile. Se tapeteaza pe laterale cu piscoturi inmuiate in sirop de zahar si colorant alimentar pentru aspect. Deasupra cu frisca ramasa se fac trandafiri. Se poate adauga si dulceata de visine sau orice aveti la indemana. Pofta buna.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul