8 oua,250 gr zahar,8 linguri Smantana Ardeleneasca,8 linguri ulei,4 linguri cacao,1 praf de copt,un praf de sare,10 linguri faina
Mod de preparare:
Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma,Galbenusurile le amestecam cu zaharul,pana acesta se topeste,Apoi adaugam,smantana si uleiul,praful de copt.Adaugam compozitia peste albusurile spuma.Adaugam si faina si amestecam de sus in jos.Luam o cana din compozitie pe care o amestecam cu cacao.Tapetam tava de chec,punem compozitia galbena ,apoi pe cea maro si facem striatii cu furculita.Dam la cuptor 35-40 min,Pudram cu zahar pudra.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...