2 ardei grasi rosii
150-200 g masline fara samburi
200 g cascaval Dalia Covalact de Tara
200 gr parizer de pui
500 g faina
6 oua
5-6 linguri ulei
400-500 ml lapte
1 praf de copt
sare, piper
Mod de preparare:
Amestecam intr-un vas faina cu praful de copt .Adaugam pe rand ouale, uleiul, laptele si condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine si apoi adaugam maslinele feliate, parizerul taiat, ardeiul gras taiat si el cubulete, 23 sferturi in cascavalul ras si amestecam usor ( pentru a nu se sfarama maslinele.)
Turnam aceasta compozitie intr-o tava de chec unsa si tapetata cu faina.
Restul de ascaval ras il punem deasupra compozitiei.
Dam la cuptor si coacem circa 40-45 min. Lasam putin sa se raceasca pentru a se taia bine.
Pofta buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...