1 KG.500 DE CARTOFII;UN GOGOSAR PROASPAT;UN CASTRAVETE PROASPAT LUNG;SMINTINA ARDELENEASCA 370 DE GRAME DE LA COVALACT;PIPER;CHIMEN;USTUROI GRANULE;MARAR O LEGATURA
Mod de preparare:
SE SPALA BINE CARTOFII TREBUIE SA II SPALAM BINE;APOI II STERGEM CU O CIRPA CURATA . SE INCINGE CUPTORUL LA 200 DE GRADE. SE IA O TAVA SE PUN CARTOFII DUPA CE I-AM STERS BINE SI I-AM UNS CU ULEI SE COC CAM IN 2 ORE SINT GATA II MAI INTOARTCEM SA NU SE ARDA.SE LASA SA SE RACEASCA INTRE TIMP SPALAM GOGOSARUL IL TAIEM FISI SE PUNE PE FARFURIE PENTRU DECOR.SPALAM MARARUL SI IL TAIEM FIN IL PUNEM INTR-UN CASTRON DEASUPRA PUNEM SMINTINA ARDELENEASCA DE LA COVALACT PUNEM 2 LINGURITE DE CONDIMENTE PENTRU CARTOFII GRANULE DE USTUROI SI CHIMEN APOI AMESTECAM SPALAM CASTRAVETELE IL CURATAM DE COAJE APOI TAIEM MARUNT SI IL STOARCEM DE EXCESUL DE APA APOI IL PUNEM IN SOSUL DE SMINTINA.AMESTECAM BINE.CURATAM CARTOFII II TAIEM FELI II SERVIM CU SOSUL DE SMINTINA SI CU GOGOSAR SE MAI PUNE CONTIMENT DE CARTOFII SI MARAR CINE DORESTE.SE SERVESC CALZI CU PIINE PROASPATA
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...