cartofi picanti cu pui la cuptor si crusta de cascaval...
Rețetă de:
Ingrediente:
1kg cartofi albi,300gr piept de pui,o lingura de chili,300 gr.cascaval,50gr.unt,sare,piper....100ml.apa
Mod de preparare:
cartofii se curata se spala si se taie in 4. pieptul dee pui se spala,se scurge si se taie cubulete. intr-un castron mare amestecam cartofii,puiul,chili,sare,piper. punem cuptorul la incins la 200-220gr. ungem tava cu bucatica de unt,varsam cartofii si puiul,punem apa,le acoperim si le dam la cuptor 40min. intr-e timp radem cascavalul...dupa 40min,scoatem de la cuptor,punem cascavalul si bagam iar la cuptor pt.30 min,ne acoperit ...cand este rumenit cascavalul putem servi cu o salata verde...pofta buna
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...