Cartofi natur cu smantana ardeleneasca COVALACT DE TARA
Rețetă de:
Ingrediente:
10 gr usturoi
1 kg cartofi
5 gr sare
200 gr smantana COVALACT DE TARA
5 gr piper alb
o legatura de marar
Mod de preparare:
Se spala cartofii.Se pun la fiert in apa sarata.Dupa 20 de minute se arunca apa si se decojesc.Smantana COVALACT DE TARA se amesteca cu usturoiul tocat fin, sare, piper dupa gust si marar si se toarna peste cartofi.
Se serveste ca si garnitura alaturi de gratar sau peste
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...