500 gr. cartofi ,50 ml lapte, 100 ml smantana, 2 linguri faina,15 gr unt, 50 gr.cascaval
Mod de preparare:
se curata cartofii se taie cuburi si se fierb in apa 15 min
-dupa fierbere cartofii sepun intr-o tava , care trebuie unsa cu unt
-se freaca faina cu laptele si se adauga smantana
-se toarna peste cartofi
-se presara carscavalul ras-
se pune totul la cuptor 20 min.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...