1kg piept de vitel, 750 ml smantana, 3 cepe, 5 catei de usturoi, 1 radacina de hrean, 50 ml de ulei de masline, o legatura de patrunjel, sare si piper.
Mod de preparare:
Carnea se taie cuburi si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune intr-o tigaie, in care se incinge putin ulei, pentru aproximativ 15 minute. Cand este bine rumenita se adauga ceapa taiata marunt si hreanul taiat rondele. Se calesc bine adaugand si putina apa. Se adauga apoi smantana, usturoiul si patrunjelul tocat marunt si se potriveste de sare si piper.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...