500g de peste
2 chifle
100 ml lapte
5 oua
150 cascaval Dalia Covalact
50 g unt Covalact
50 g pesmet
sare
piper
patrunjel verde
Mod de preparare:
Pestele (eu folosesc cod), curatat de piele si oase, se toaca marunt. Se amesteca bine cu chiflele inmuiate in lapte, stoarse si faramitate, patrunjelul toacat fin, doua oua crude, 3 linguri de cascaval ras, sare si piper dupa gust.
Se tapeteaza o forma cu unt si pesmet ( eu am folosit hartie pentru copt), se aseaza un strat din compozitie in care se fac trei adancituri in care se pun cele trei oua fierte ochiuri in apa.Se acopera cu restul de compozitie, se presara pesmet, se pune deasupra unt taiat bucatele si se da 30 de minute la cuptorul incalzit la 180*. Cand este gata, se presara restul de cascaval si se mai lasa 1 minut la cuptor.
Se serveste calda.
Dupa preferinta, se poate inlocui cascavalul cu smantana sau iaurt.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...