paste, branza de vaci, iaurt Covalact de Tara, zahar, esenta de vanilie,oua.
Mod de preparare:
Pastele se fierb 5 minute, dupa care se scurg bine. Separat se bat ouale intregi si se amesteca cu branza, iaurtul, zaharul si esenta. Se adauga si pastele peste compozitia de branza si se omogenizeaza bine. Se toarna compozitia intr-un vas rezistent si se da la cuptor pana se rumeneste la suprafata.
Pofta buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...