Conopida desfacuta buchetele se fierbe in apa cu sare, cca. 10 min. Se strecoara de apa, iar cand se raceste se toaca marunt.Se încinge cuptorul. Conopida, ceapa verde şi spanacul se trag puţin în ulei de măsline, cât să se înăbuşească. Se adaugă sare şi piper. Se toacă verdeţurile cu robotul.
Se amestecă conopida cu verdeaţa tocată, brânza de vaci Covalact de tara şi ouăle. Se răstoarnă compoziţia într-un vas termorezistent, uns cu unt şi se dă la cuptor pentru 15-20 de minute. La câteva minute după ce a fost dată la cuptor budinca, se răstoarnă oul bătut deasupra şi se dă din nou la cuptor.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...