3 lingura frisca
- 2 buc. oua
- 1/2 lamaie
- 200 ml lapte
- 7 lingura ulei
- 140 gr zahar
- 240 gr faina
- 2 pliculete praf de copt
- 1 praf sare
- 150 gr mure congelate
- 2 lingura gem de mure
- 3 buc. zahar vanilat
Mod de preparare:
Se amesteca ouale cu uleiul si apoi se pun faina ,zaharul si laptele ,alternand lichidul cu solidele pt a nu se face cocoloase.Se stinge praful de copt cu putina zeama de lamaie si se pune in compozitie.Se unge forma de briose cu unt si se tapeteaza cu faina.Fructele congelate se asaza in fiecare adancitura ,iar pe deasupra se pune compozitia ,dar nu pana sus,lasand loc pentru ca sa aiba loc sa creasca.Se scot din cuptor ,se lasa putin sa se raceasca si apoi se orneaza cu frisca si cu putin gem de mure.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...