Briose cu cascaval de la Covalact
Mai multe rețete

Briose cu cascaval de la Covalact

Ingrediente:

cascaval Dalia de la Covalact, oua, faina, lapte, ulei, praf copt
Mod de preparare:

Baţi ouăle bine, împreună cu laptele şi uleiul, pe urmă adaugi caşcavalul tăiat cubuleţe şi o linguriţă şi jumătate de seminţe de chimen.

• Torni compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizezi.

• Tapetezi o tavă rece cu hârtie de copt şi aranjezi în ea formele unse cu un pic de ulei.

Umpli formele până la un deget sub margine şi presari deasupra restul de chimen.

Le laşi la copt, în cuptorul preîncălzit, preţ de 30-40 de minute, până se rumenesc puţin deasupra.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul