1 kg faina,4 oua,1 lamaie,100 gr zahar,1 cub drojdie,1 kg branza de vaci,200 gr stafide,500 ml lapte,zahar pudra
Mod de preparare:
Intr-un castron,punem faina cernuta in care facem o adancitura si pregatim maiaua.cand a crescut,adaugam ouale batute,zaharul laptele,putin cate putin si framanatam.Aromatizam cu coaja de lamaie.lasam la dospit,pana isi dubleaza volumul.Pregatim umplutura de branza.intr-un bol,punem branza de vaci pe care o amestecam cu stafide si zahar pudra.Luam bucati din aluat,pe care le intindem cu sucitorul,punem 2 linguri de branza si pliem.adunand colturile.Le dam la cot ,la foc mediu,35-40 min.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...