2 oua, 125g zahar,125ml. ulei, 125 ml. lapte, drojdie, un praf de sare, branzica de casa de la Covalact de Tara, 2 oua pentru umplutura
Mod de preparare:
Galbenusurile se amesteca cu uleiul si sarea ca la maioneza. Albusurile se bat spuma cu 2 linguri de zahar si se foloseste la aluat doar jumatate din spuma de albusuri. Drojdia se amesteca cu laptele caldut cu restul de zahar. Cele doua compozitii, cea de galbenusuri cu cea de albusuri de combina si se farmanta cu 1/2 kg de faina. Aluatul se lasa la dospit, iar separat se prepara umplutura din Branzica de casa de la Covalact de Tara amestecata cu 2 oua intregi. Dupa ce a crescut aluatul, se intinde o foaie groasa de 1cm grosime, se portioneaza in dreptunghiuri de 10cm/5cm umplute cu amestecul de branza. pachetelele se ung cu galbenus de ou diluat cu putina apa si se dau la cuptor pentru 30, 40 de minute.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...