Pentru mamaliguta:
6 cani cu apa
2 cani cu malai
sare
Pentru servire:
unt
smantana
branza proaspata
ou prajit
cascaval ras
Mod de preparare:
Preparam mamaliguta: se pune apa rece intr-o oala. Cand a dat in clocot, se adauga sarea si malaiul in ploaie, amestecand continuu cu un tel.
Se fierbe la foc mediu pentru inceput, iar cand incepe sa se intareasca se da focul mic.
Se amesteca, iar cand incepe sa se desprinda de pe peretii oalei si s-a rumenit o idee se ia de pe foc.
Mamaliguta se pune in forme unse cu unt, se asaza bine, apoi se rastoarna pe farfurie. Se adauga branza amestecata cu smantana, oul prajit deasupra mamaligutei, apoi se rade cascaval.
Se serveste, dupa preferinta, cu smatana din belsug.
Pofta buna
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...