8 kiwi, 4 piersici din compot, 8 bezele, 400 g smantana Ardeleneasca Covalact de Tara, 2 linguri zahar pudra, 200 g zmeura
Mod de preparare:
Taiati kiwi in felii si aranjati-le peste bezele, iar deasupra asezati jumatati de piersica.
Pentru spuma de zmeura: Bateti smantana si zaharul pudra pana se intareste si devine frisca. Pasati zmeura pentru a obtine cateva linguri de pulpa, apoi treceti-o printr-o sita si incorporti-o in frisca. Turnati spuma intr-o punga cu un dispozitiv in forma de stea in varf si formati rozete de frisca peste piersici. Ornati cu frunze de menta.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...