o cutiuta branzica de vaci Covalact, 500 gr cartofi, varza murata (pt salata) sare si piper dupa gust, smantana Ardeleneasca si 200 gr carnaciori oltenesti
Mod de preparare:
Cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Apoi dupa fierbere se taie in doua in lungime si se scoate miezul cu o lingurita.
Miezul cartofilor se amesteca cu branzica de vaci, se adauga sare si piper.
Barcutele se umple cu miezul de cartofi si branzica.
Se dau la cuptor pana se rumenesc putin deasupra.
Intre timp carnaciorii se taie in bucati mai mici si se prajesc in ulei.
Se servesc cu carnaciori si salata de varza murata
Pofta buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...