Mai multe rețete

artă cu brânză şi somon afumat

Ingrediente:

200g biscuiti sarati, 100g unt, 300g brânză proaspătă, 100g smântână de gătit, ceapa, 20g gelatina, 100g somon afumat, marar, sare si piper alb
Mod de preparare:

Biscuiţii se dau la cutter sau prin maşina de tocat si se amestecă foarte bine cu untul. Compoziţia obţinută se întinde într-o tavă cu fund detaşabil.Brânza se amestecă cu smântâna,apoi se adaugă mărarul tocat,ceapa tăiată mărunt,somonul tăiat cubuleţe şi se omogenizează. Se condimentează cu sare şi piper, dacă este nevoie şi se adaugă gelatina dizolvată conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Acest amestec se pune peste stratul de biscuiţi.Se dă la rece până se încheagă gelatina, apoi se îndepărtează inelul detaşabil şi se porţionează. Se orneaza cu fire de marar si bucatele de somon. Nu mai am din pacate poze, s-a terminat tot in prima zi de Pasti si acum am vazut concursul.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul