4-5 bucati ardei kapia,250 g branza covalact de tara,50grame unt,o legatura marar,3lingurite boabe de mustar.
Mod de preparare:
Ardei se curata de cotor si de seminte se spala si se pun la scurs.Intre timp se face umplutura de branza intr-un castron si se mesteca cu untul ,mararul tocat marunt si 3lingurite de boabe de mustarSe poate condimenta branza si cu putina boia si piper.Can ardei s-au zvantat,se umplu cu pasta de branza
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...