Brânză frământată din lapte de capră 170g

Branza framantata din lapte de capra Covalact de Tara reuneste beneficiile unei branze framantate cu beneficiile laptelui de capra, astfel a rezultat o branza compacta, cremoasa, care nu se sfarama, cu un gust perfect echilibrat “prea bun,prea ca la tara”- nu este acida si nici foarte sarata.

Brânză frământată din lapte de capră 170g
Descriere detaliată
Efectele benefice pentru sanatate sunt cunoscute si appreciate inca din Antichitate,legendele spun că zeii din Olimp au crescut cu lapte de capră.
Brânza framantata din lapte de capra Covalact de Tara are doar 286kcal/100g, este un produs hipoalergic, prezintă digestibilitate ridicată fiind recomandată în diete, boli cronice sau în convalescență. Branza framantata din lapte de capra este o sursa importanta de vitamina B12, fiind un remediu natural de a reduce starile de stress, anxietate sau atacurile de panica de la oboseala. Consumul de Branza framantata din lapte de capra ajuta la concentrare si atentie, fiind foarte bine tolerat si de catre copii. De asemenea reprezinta si o sursa importanta de calciu, dar si de vitaminele A,D,E si B2.