Contul tău a fost inregistrat cu succes! Vei fi redirecționat în contul tău în câteva secunde.

Errors

Cumpără Brânzică de casă Covalact de Țară și intră în promoție!

Cu cât cumperi mai multe produse, cu atât poți câștiga un premiu mai mare.

Perioada campaniei: 15 februarie – 31 martie 2021

Adună mai mulți bulgărași și câștigă un premiu tot mai mare!

Nu uita să păstrezi bonul fiscal!

În cazul în care dorești să apelezi la ambele variante de înscriere (site și SMS), te rugăm să utilizezi același număr de telefon, pentru a putea cumula numărul de produse achiziționate. Pentru varianta SMS, tariful este tarif normal - 0,05 EUR fără TVA/SMS - deschis în rețelele Vodafone, Orange, Telekom Mobile și RCS&RDS.

Citește mai mult

Cântar de bucătărie
Mașină de pâine
Bani pentru amenajarea bucătăriei

În funcție de numărul de produse înscrise în campanie te califici în tragerea la sorți pentru un anumit premiu:

• Dacă înscrii minimum un produs din gama Brânzică de casă de la Covalact de Țară, poți câștiga săptămânal, prin tragere la sorți, unul dintre cele 100 de cântare de bucătărie. Poți câștiga o singură dată pe săptămână și doar cu produse cumpărate în săptămâna în curs. Poți câștiga maximum 7 astfel de premii pe toată durata campaniei.

• Dacă pe perioada campaniei înscrii minimum 6 produse din gama Brânzică de casă de la Covalact de Țară, poți câștiga la final de campanie, prin tragere la sorți, una dintre cele 10 mașini de pâine, o singură dată pe toată perioada campaniei.

• Dacă pe perioada campaniei înscrii minimum 21 de produse din gama Brânzică de casă de la Covalact de Țară, poți câștiga la final de campanie, prin tragere la sorți, 10.000 de lei pentru amenajarea bucătăriei. Ești înscris automat și în tragerea la sorți pentru toate celelalte premii. Poți afla mai multe detalii în regulament.

*Valoarea totală a premiilor este de 21.389 lei (TVA inclus).