Smântână Covalact de Ţară

Smântâna fermentată este 100% naturală, fiind produsă din laptele de vacă provenit din împrejurimile Covasnei, pasteurizat, şi culturi lactice selecţionate, printr-un proces de fermentaţie bacteriană naturală.

Smântâna Covalact de Ţară se găseşte în următoarele variante:

Smântână Ardelenească 15%
140g
Smântână Ardelenească 15%
300g
Smântână Ardelenească 15%
370g
Smântână Ardelenească 15%
850g
Smântână Ardelenească 15%
5Kg
Smântână Ardelenească 15%
10Kg
Smântână 10%
300g
Smântână 10%
370g
Smântână 10%
900g
Descriere detaliată
Smântâna fermentată este 100% naturală, fiind produsă din smântână pasteurizată , provenită din laptele de vacă din împrejurimile Covasnei,  și culturi de bacterii lactice selecționate, printr-un proces de fermentație lactică specific.
Smântâna Covalact de Ţară are un conţinut de grăsimi mediu, de 15%, consistentă cremoasă şi gust uşor acrişor, fiind un aliment deosebit de valoros prin conţinutul de substanţe nutritive.

Pentru cei ce știu că o smântână trebuie să fie cremoasă și să se topească în ciorbă, în sos sau alte mâcăruri buuune, am făcut Smântâna Ardelenească de la Covalact de Țară.

Poftiți de încercați noua Smântână de la Covalact de Țară, acum cu conținut mai redus de grăsime! Doar 10% grăsime și la fel de gustoasă!

  

Smântâna Covalact de Țară 10% grăsime

Informații nutriționale / 100 g de produs
 
Valoare energetică
Grăsimi
din care acizi grași saturați
Glucide
din care zaharuri
Proteine
Sare
479 kJ/ 116 kcal
10 g
6 g
3.6 g
3.6 g
2,8 g
0.1 g

Smântâna Ardelenească Covalact de Țară

Informații nutriționale / 100 g de produs
 
Valoare energetică
Grăsimi
din care acizi grași saturați
Glucide
din care zaharuri
Proteine
Sare
667 kJ / 161 kcal
15 g
9 g
3.6 g
3.6 g
3 g
0.1 g

În bucătărie la Chiva
Prăjitură cu portocale şi Smântână Ardelenească Covalact de Țară

Prăjitură cu portocale şi Smântână Ardelenească Covalact de Țară

Aroma de portocale însoţeşte întotdeauna sărbătorile de iarnă şi, de aceea, o prăjitură gustoasă şi aspectuoasă cum este aceasta va da căldură şi strălucire serilor friguroase de ...
Tot articolul
Prăjitură ușoară cu brânzică de casă si smântână Covalact de Țară

Prăjitură ușoară cu brânzică de casă si smântână Covalact de Țară

Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul la 160 grade Celsius. Pune grătarul cuptorului în treimea inferioară a acestuia. Unge cu ulei fundul ...
Tot articolul
Costiță şi ciuperci în sos alb cu Smântână Ardelenească Covalact de Țară

Costiță şi ciuperci în sos alb cu Smântână Ardelenească Covalact de Țară

Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul la 175 grade Celsius. Într-o tigaie încăpătoare, rumeneşte costiţă afumată, apoi pune-o să se ...
Tot articolul