În bucătărie la Chiva

Prăjitură de toamnă cu prune, nuci si Unt Covalact de Țară

Prăjitură de toamnă cu prune, nuci si Unt Covalact de Țară

Mode de preparare: 1. Preîncălzeşte cuptorul la 175 grade Celsius. Unge şi tapetează cu hârtie o formă rotundă, cu arc, cu diametrul ...
Tot articolul
Prăjitură ușoară cu brânzică de casă si smântână Covalact de Țară

Prăjitură ușoară cu brânzică de casă si smântână Covalact de Țară

Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul la 160 grade Celsius. Pune grătarul cuptorului în treimea inferioară a acestuia. Unge cu ulei fundul ...
Tot articolul
Pască

Pască

Mod de preparare: Coca se împarte în două: o porție de aprozimativ 200 de grame pentru decor și restul pentru foaie. Alutatul de cozonac se ...
Tot articolul
Cartofi umpluţi cu carne de miel şi Caşcaval Rucăr Covalact de Țară

Cartofi umpluţi cu carne de miel şi Caşcaval Rucăr Covalact de Țară

Reţeta următoare poate fi o alternativă deosebită la felurile de mâncare cu carne de miel pe care le pregătim, de obicei, de Paşte. Am putea spune că este vorba despre un alt fel de musaca de cartofi cu carne de miel. Este rustică, aspectoasa, uşor de pregătit şi va deveni imediat favorita tuturor, chiar şi a celor mai mofturoşi copii.
Tot articolul
Pască gustoasă fără aluat, cu brânză grasă de vaci Covalact de Țară

Pască gustoasă fără aluat, cu brânză grasă de vaci Covalact de Țară

Mod de preparare: 1. Preîncălzeşte cuptorul la 180 grade Celsius. Tapetează cu hârtie de copt fundul unei forme rotunde, unge lateralele cu ...
Tot articolul
Ouă cu trei feluri de umpluturi de Cremă de Brânză proaspătă Covalact de Țară

Ouă cu trei feluri de umpluturi de Cremă de Brânză proaspătă Covalact de Țară

Mod de preparare: Ouăle trebuie spălate, puse într-o cratiţă încăpătoare, pe un singur strat. Acoperă-le cu apă rece şi pune-le la ...
Tot articolul
Salată de primăvară cu sos de Iaurt Covalact de Ţară si mărar

Salată de primăvară cu sos de Iaurt Covalact de Ţară si mărar

Mod de preparare: 1. Se fierb ouăle: 1 minut în clocot, lăsate apoi 10 minute sub capac, apoi puse în apă rece cu gheată şi ...
Tot articolul
Miel cu legume la cuptor şi Caşcaval Dalia Covalact de Țară

Miel cu legume la cuptor şi Caşcaval Dalia Covalact de Țară

Mod de preparare: Pune bucăţile de carne într-un castron încăpător. Adăugă bucăţile de ardei, ceapă şi căţeii de usturoi feliaţi. Toar ...
Tot articolul
Friptura de miel marinata in Iaurt Cremos Covalact de Tara, cu menta

Friptura de miel marinata in Iaurt Cremos Covalact de Tara, cu menta

Mod de preparare: 1. Cu varful unui cutit mic, se cresteaza din loc in loc toata suprafata pulpei si se introduc feliile de usturoi. 2. Iaurtul, ...
Tot articolul
Costiță şi ciuperci în sos alb cu Smântână Ardelenească Covalact de Țară

Costiță şi ciuperci în sos alb cu Smântână Ardelenească Covalact de Țară

Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul la 175 grade Celsius. Într-o tigaie încăpătoare, rumeneşte costiţă afumată, apoi pune-o să se ...
Tot articolul
Piure de cartofi festiv

Piure de cartofi festiv

Mod de preparare: 1. Se fierb la abur, sub capac, cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cuburi, timp de 20 minute. Este o metoda mai ...
Tot articolul
Pască uşoară şi răcoroasă cu Brânză de vaci Covalact de Ţară

Pască uşoară şi răcoroasă cu Brânză de vaci Covalact de Ţară

Mod de preparare: 1. Se tapetează un castron de metal sau de sticlă, cu diametrul de circa 20 – 25 cm, cu mai multe straturi de folie ...
Tot articolul