Salată de primăvară cu sos de Iaurt Covalact de Ţară si mărar
Rețetă de:
Share:
Ingrediente:
3 ouă
160 g Iaurt cremos Covalact de Ţară
3 linguri maioneză / pentru o variantă mai uşoară se poate înlocui cu 2 linguri ulei de măsline)
1/2 ceapă roşie tocată mărunt
3 linguri mărar proaspăt tocat
3 linguri oţet de mere
Sare, piper negru proaspăt măcinat
Diferite verdeţuri: salată verde, frunze păpădie / rucola, lobodă, spanac verde, frunze de ridichi
4 – 5 ridichi tăiate în felii subţiri
Poftă bună!
Mod de preparare:
1. Se fierb ouăle: 1 minut în clocot, lăsate apoi 10 minute sub capac, apoi puse în apă rece cu gheată şi curăţate şi se taie în felii sau în bucati.
2. Într-un castron, se bate cu telul sosul alcătuit din iaurt, maioneză, mărar, oţet, sare şi piper.
3. Verdeţurile se amestecă într-un castron încăpător.
4. Se aşează deasupra feliile de ridichi şi de ou.
5. Se toarnă dressingul şi se amestecă la masă, atunci când salata este servită.
Mod de preparare:
Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Mod de preparare:
1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Mod de preparare:
Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim.
Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Mod de preparare:
Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie.
Pregatim o tava tapetata ...