Ouăle trebuie spălate, puse într-o cratiţă încăpătoare, pe un singur strat. Acoperă-le cu apă rece şi pune-le la fiert, cu un praf de sare, la foc potrivit. Din momentul în care apa începe să fiarbă, lasă 20 minute. Ia de pe foc, pune imediat sub jet de apă rece, până când ouăle s-au răcorit complet. Decojeşte, taie fiecare ouă în jumătate, pe lung. Scoate gălbenuşurile într-un castron, pune albuşurile cu secţiunea în jos, pe un platou, să se zvânte.
1. Pentru fiecare umplutură, amestecă bine toate ingredientele. Asezonează după gust.
2. Umple jumătăţile de ou cu amestecurile cu Cremă de brânză proaspătă Covalact de Tara, cu ajutorul unei linguriţe.
3. Aşează jumătăţile de ou umplute pe un platou.
4. Dă la frigider pentru câteva ore sau până a doua zi.
5. Decorează cu frunze de mărar, bucăţele de ardei roşu şi cu coajă de lămâie. Serveşte.
Mod de preparare:
Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Mod de preparare:
1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Mod de preparare:
Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim.
Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Mod de preparare:
Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie.
Pregatim o tava tapetata ...