Crema de Brânză Proaspătă Covalact de Țară cu verdețuri
Rețetă de:
Share:
Ingrediente:
2 cutii (300g) Cremă de Brânză proaspătă Covalact de Ţară
2 - 3 fire de ceapă verde, tocate mărunt
1 legătură de mărar verde, tocată
o mână zdravănă de frunze de spanac tânăr
3 căţei de ustoroi, curăţaţi şi zdrobiţi
2 - 3 linguri de ulei de măsline
zeamă de lămâie, după gust
sare, piper negru proaspăt măcinat, boia de ardei dulce sau iute, după gust
Poftă bună!
Mod de de preparare:
Într-un castron încăpător, amestecă bine Crema de Brânză proaspătă Covalact de Ţară cu restul ingredientelor, adăugate pe rând: uleiul de măsline, verdeţurile tocate şi usturoiul.
La final, asezonează, după gust, cu sare, piper, boia şi zeamă de lămâie.
Pune crema de brânză cu verdeţuri într-un castron frumos, netezeşte suprafaţa, picură deasupra puţin ulei de măsline - decorează cu felii de ardei roşu şi frunze de spanac proaspăt.
Serveşte cu felii subţiri de pâine integrală, proaspete sau prăjite uşor.
Poftă bună!
Mod de preparare:
Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Mod de preparare:
1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Mod de preparare:
Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim.
Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Mod de preparare:
Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie.
Pregatim o tava tapetata ...