branza de vaci ,, Covalact de Tara , faina , oua , aroma de vanilie , coaja de lamaie ,praf de copt, stafide
Mod de preparare:
Se face un aluat care sa poata fi intins si se tine macar 30 min la rece. Separat se face umplutura : branza oua , arome.
Se imarte aluatul i doua . Se face o foaie , se umple cu umplutura si se acopera cu a doua foaie . Se tine la cuptor circa o ora , la foc moderat . Se incearca daca este coapta . Nu trebuie sa fie ff rumenita . Se scoate , se lasa sa se racoreasca si se pudreaza cu zahar farin. Pofta buna !
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...