PASCA IN 3 STRATURI
Mai multe rețete

PASCA IN 3 STRATURI

Ingrediente:

Compozitia 1:
4OUA.
150gr zahar
2 plicuri de zahar vanilat
3 linguri faina
600 grame de branza de vaci data prin masina
stafide
COMPOZITIA 2:
4 galbenusuri
150 gr zahar pudra
un plic zahar vanilat
500 grame smantana Covalact
2 linguri de faina
COMPOZITIA 3:
4 albusuri
4 linguri de zahar
10 linguri rase de nuca macinata

Mod de preparare:

Se mixeaza ouale cu zaharul tos si zaharul vanilat. Cand isi dubleaza volumul, se adauga faina.Se amesteca usor, adaugand si branza maruntita si la sfarsit stafidele.Se adauga compozitia intr-o tava cu pereti inalti si se baga la cuptor 40min. Pentru al doilea strat se mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra si cel vanilat pana devin o crema spumoasa.Se adauga si smantana Covalact si la sfarsit faina.Se adauga compozitia din smantana peste aluatul aflat la cuptor,dupa scurgerea celor 40 minute si se lasa in continuare inca 30 min la cuptor la foc mic.Pentru al 3-lea strat se bat spuma albusurile si zaharul, dupa care se adauga nuca macinata. Se toarna aceasta compozitie bezea peste al celelalte doua aflate la cuptor si se mai lasa inca 30 minute.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul