Pasca bicolora
Mai multe rețete

Pasca bicolora

Ingrediente:

Ingredientealuat:150 g faina, 75 g zagar, 2 oua, 100 g unt Covalact de tara,150 ml lapte proaspat Covalact de tara, 2 plicuri zahar vanilat, 3 linguri cacaua, 1 praf de copt;
Ingrediente umplutura:700 g branza proaspata de vaci Covalact de tara,3 oua,150g zahar,3 plicuri zahar vanilat, 2 linguri faina, 150 g stafide, coaja de la o lamaie rasa;
Mod de preparare:

Ouale cu zaharul se bat intr-un bol , apoi se adauga untul.Faina se amesteca cu cacaua , zaharul vanilat si cu praful de copt.Peste amestecul cu oua se adauga laptele apoi faina si se bate cu mixerul pana e omogen.Se pune 3/4 din compozitie intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 12 min . Cat sta la cuptor se pregateste copozitia de umplutura. Branza , ouale, zaharul si zaharul vanilat se bat bine, se adauga stafidele si faina si se amesteca bine. Dupa ce au trecut cele 12 min se scoate tava din cuptor , se adauga branza peste blat, iar peste branza restul de blat , apoi se da la cuptor pentru 35 min.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul