Faguri cu crema de cacao
Gata să pregătești fagurii preferați, umpluți cu cremă de lapte și cacao, fragezi și aromați? Ai nevoie de o presă specială pentru faguri, de puțină răbdare și de ingredientele de la Covalact de Țară.
Ingrediente (30 de faguri umpluți):
Pentru aluat:
- 6 ouă
- 200 g zahăr
- 200 g Unt 82% grăsime Covalact de Țară
- 1 linguriță rasă de sare
- 5 g praf de copt
- 2 lingurițe aromă de portocală
- 330 g făină 000
- Puțin ulei pentru uns forma
- Zahăr pudră pentru decor
Pentru cremă:
- 500 ml Lapte 3,5% grăsime Covalact de Țară
- 80 g făină
- 25 g cacao
- 200 g zahăr
- 1 linguriță rasă de sare
- 200 g Unt 82% grăsime Covalact de Țară
- 2 lingurițe aromă de portocală (sau după gust)