Mai multe rețete

Prajitura pufoasa cu visine

Ingrediente:

- 1 pachet de 200 g unt superior cu 65% grasime Covalact de Tara
- 250 g zahar
- 5 oua
- 250 g faina
- 1 pliculet praf de copt
- 2 pliculete zahar vanilat
- 4 lingurite zahar pudra
- 200 ml lapte proaspat Covalact de Tara de 3,5% grasime
- 500 g visine fara samburi
Mod de preparare:

Se freaca spuma untul cu zaharul, adaugam galbenusurile, apoi jumatate din cantitatea cu faina. Adaugam apoi laptele cate putin si restul de faina in care amestecam praful de copt stins in putin otet. Albusurile se bat spuma si se adauga zaharul vanilat si cele 4 lingurite cu zahar pudra.
Apoi se incorporeaza albusurile usor cu o lingura. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se asaza apoi visinele una langa cealalta si se da la cuptor pentru 40-50 minute la foc mic. Dupa ce este gata, se pudreaza cu zahar pudra.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul