Mai multe rețete

DROB

Ingrediente:

1 kg carne tocata (porc si vita), 2 oua, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 10 fire de ceapa verde, 1 cutie de ciuperci, 30 g unt superior 80% Covalact de Tara, 50 g cascaval Covasna Covalact de Tara
Mod de preparare:

Carnea tocata se amesteca cu un ou, mararul si patrunjelul tocate si se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge o tava cu unt si se asterne un strat format din jumatate din cantitatea de carne tocata. Se asaza firele de ceapa verde unul langa altul, alternand pozitia frunzelor si apoi ciupercile taiate felii. Se acopera cu cealalta jumatate din cantitatea de carne si se unge toata suprafata cu un ou batut si cu cascavalul ras.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul