Mai multe rețete

Ciuperci cu smantana

Ingrediente:

500 g ciuperci champignon,
200 g smantana COVALACT DE TARA,
1 lingura faina,
100 ml supa,
3 linguri ulei,
50 g unt COVALACT DE TARA,
sare,
piper.
1/2 legatura patrunjel.
Mod de preparare:

Se spala ciupercile, se curata si se taie feliute.
Se incinge uleiul intr-o tigaie destul de incapatoare, se adauga untul si se amesteca pana se topeste.
Se adauga ciupercile si amestecam din cand in cand pana scade zeama lasata.
Adaugam 100 ml supa sau apa in care adaugam o lingurita concentrat de legume.
Separat intr-un bol amestecam smantana Covalact de tara cu faina si adaugam peste ciuperci amestecand incontinuu pana se ingroasa sosul.
Condimentam cu sare si piper.
Servim fierbinte cu mamaliguta si patrunjel verde tocat.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul