BIO Iaurt Covalact de Țară

BIO Iaurt Covalact de Tara are 3,8% grăsime, este produs din lapte de vacă ecologic, colectat exclusiv de la ferme din inima României.

 

BIO Iaurt Covalact de Țară se găseşte în următoarele variante:

BIO Iaurt 3.8% grăsime
BIO Iaurt 3.8% grăsime
Descriere detaliată
Laptele folosit pentru obținerea Iaurtului Bio Covalact de Țară este un lapte de calitate superioară obținut de la văcuțele crescute în ferme ecologice, hrănite în aer liber, pe pășuni curate și cu furaje de cea mai bună calitate, certificate ecologic. Atât văcuțele, hrana și condițiile lor de creștere, cât și produsele noastre obținute din laptele lor sunt verificate riguros în privința respectării regulilor stricte de producție ecologică de către organisme de inspecție și certificare aprobate de M.A.D.R. Începând din 2017, Covalact este înregistrat la MADR ca procesator în sistem de agricultură ecologică și certificat pentru activitățile de producție și depozitare produse lactate ecologice.

BIO IAURT 3,8% grăsime Covalact de Țară poate fi găsit la pahar de 140g sau 300g și se adresează atât persoanelor adulte preocupate de o dietă sănătoasă, cât și copiilor, contribuind la o alimentație sănătoasă în perioada de creștere.

BIO Iaurt 3.8% grăsime

Informații nutriționale / 100 g de produs
 

 
Valoare energetică
Grăsimi
din care acizi grași saturați 
Glucide
din care zaharuri
Proteine
Sare
260 kJ/ 62 kcal
3.8 g
2.2 g
3.8 g
3.8 g
3.2 g
0.1 g
*conținutul de sare se datorează exclusiv prezenței in mod natural a sodiului