Împreună reușim să facem multe fapte bune

Pe parcursul anilor, compania Covalact i-a sprijinit pe cei nevoiași în numeroase rânduri, oferind ajutoare sub formă de produse lactate.
Printr-un efort comun al tuturor departamentelor implicate în acest proces (logistică, depozit, planificare, producție, marketing) am reușit să oferim mici bucurii unor categorii de persoane cu posibilități financiare reduse sau care întâmpină diferite probleme sociale.

Cele mai multe ajutoare au fost oferite în ultimii ani pensionarilor de la Asociația Omenia din București (care și-au exprimat recunoștința de fiecare dată când au primit ajutorul nostru.

În 2014 compania noastră a oferit produse pentru acțiunile organizate cu ocazia Crăciunului: Atelierul lui Moș Crăciun organizat la București de ziarul BURSA și O masă caldă organizată în Brașov de Fundația Transilvania Express.

În 2015 am acordat ajutor Fundației Speranța din Miercurea Ciuc, care în cadrul reuniunii organizate pentru tinerii care au părăsit Centrele de Plasament, aproximativ 250 de persoane au primit pachete cu produse, printre care se aflau și produse oferite de compania Covalact.

Tot în 2015 am donat produse lactate pentru finaliștii campionatului de șah pentru juniori – copii defavorizați, membri ai clubului Cireșarii din București și de asemenea am început colaborarea cu asociația Diaconia Ajutor International, prin intermediul căreia 150 de familii nevoiașe din Brașov au primit produse Covalact de Țară, asociația organizând o campanie în cadrul căreia au donat câte un pachet cu alimente de bază familiilor nevoiase. Aceste ajutoare au continuat de atunci și astfel, ori de câte ori este posibil, oferim produse lactate pentru familiile nevoiașe din județul Brașov prin intermediul acestei asociații.
                



Compania COVALACT a contribuit la asigurarea unui mic dejun gustos și sănătos pentru participanții la concursul de canto “Crai Nou” din Brașov, de-a lungul tuturor edițiilor începând cu 2014.

Colaborarea cu Asociația Sfânta Ana din București a început în 2015 oferind produse lactate pentru tinerii cu dizabilități care se află în acest centru de zi. Este admirabil că acești tineri cu handicap mintal sever învață să lucreze manual din hârtie reciclabilă diferite obiecte decorative (magneți, felicitări, mini-brăduți 3 D etc.) așa că mulțumirile au venit din partea lor sub forma obiectelor lucrate manual din hartie.
                       


Am oferit de asemenea produse pentru cele două școli de vară organizate în 2015 și 2016 sub patronajul Episcopiei Covasnei și Harghitei pentru elevi din familii defavorizate, precum și pentru crosul organizat de Hospice Casa Speranței în 2015 și 2016 la Brașov.

Începând cu anul 2014, Compania Covalact susține organizarea Cupei de Toamnă Super Rugby – organizată de Asociația Galaxia Sport în parteneriat cu Federația Română de Rugby. La aceste evenimente au participat peste 600 de copii din 25 de școli și licee în cadrul proiectului educațional național de implementare și dezvoltare a sportului de Super Rugby în școli gimnaziale și licee din zona Muntenia – Dobrogea – Moldova Sud. 

Pe parcursul anului 2016, am donat cu diverse ocazii produse lactate și următoarelor asociații/organizații non-guvernamentale: Asociația Distroficilor Musculari din Vâlcele, Asociația Geronto Life din București, Asociația Turul Madar din Sfântu Gheorghe, Fundația Sfântul Francisc din Miercurea Ciuc, Asociația Un Pas Împreună din București, Fundația CRINA din București și altele.